Mentés a Jövőért Alapítvány | 6722 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 15-17 | Adószám: 19082538-1-06 | Bankszámlaszám: 11735005-20358752

Mentőtiszt III. tanfolyam 2022.

2022-01-11

 

 A „Mentés a Jövőért” Alapítvány és a Dél-alföldi Regionális Mentőszervezet

 

 

Az oxyológiai ellátás alapjai-Mentőtiszt III.

elméleti képzést

 

 

szervez Szegeden, melyre V-VI. évfolyamos ÁOK hallgatókat, illetve rezidenseket, szakorvos jelölteket és minden érdeklődő szakorvost vár.

 

A képzés tananyagtartalma: 40 óra elméleti képzés (az elméleti záróvizsgát kimagasló sikerrel teljesítők tantermi szimulációs gyakorlaton vehetnek részt, mely vizsgával zárul). A képzés önköltséges.A képzés pontos lebonyolítása a járványügyi helyzet miatt egyelőre még nem végleges, a jelenlegi tervek alapján az alábbiak szerint történik:

 

Az elméleti képzés időpontja: 2022. március 19-20., 25-26-27.

 

Képzési ütemterv:     

-        Az elméleti képzés írásbeli vizsgával zárul, melynek időpontja:

2022. április 8. (péntek) 14.00 óra

 

-        Az írásbeli vizsgát kiemelkedő eredménnyel teljesítők részt vesznek a tantermi szimulációs gyakorlaton, melyet egy újabb – gyakorlati – vizsga követ. (Ezek időpontjai a későbbiekben lesznek megadva.)

-        Mindkét vizsgát sikeresen teljesítők kapnak igazolást a képzésről, mellyel megkezdhetik szekundálási gyakorlatukat az Országos Mentőszolgálat Mentőszervezeteinél.

 

 

A fenti időpontok COVID-19 járvánnyal kapcsolatos kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Az aktuális információk a „Mentés a Jövőért” Alapítvány honlapján (www.mentesajovoert.hu) folyamatosan frissítésre kerülnek.

 

A jelentkezés feltételei:

- a tanfolyam minimum 50 fő esetén indul;

- a képzés díja 25.000,- Ft/fő

- a tanfolyamon való részvétel előfeltétele a Pre teszt kitöltése, melyet megtalálnak a http://www.mentesajovoert.hu honlapon. (A teszt regisztráció után helyben kitölthető és kiértékeli önmagát.) A teszt kitöltését a bizonytalan képzési időpontok ellenére javasoljuk, hogy az oktatási napok véglegessé válásakor a kitöltött tesztek már rendelkezésre álljanak.

 

Jelentkezés határideje: február 20. (vasárnap)!

 

 

 

Amennyiben valakinek az esetlegesen módosuló napok nem felelnek meg, úgy a jelentkezését a képzés időpontjának módosítását követő 3 napon belül visszavonhatja.

 

A jelentkezés a Dél-alföldi Regionális Mentőszervezet Titkárságán, Maróti Beátának megküldött aláírt, beszkennelt jelentkezési lappal történik, a részvételi díj átutalását követően.

„Mentés a Jövőért” Alapítvány bankszámlaszám: 11735005-20358752

Utaláskor a közlemény rovatban a résztvevő nevét mindenképpen fel kell tüntetni.

 

További információk: Maróti Beáta, (62) 551-611, maroti.beata@mentok.hu

 

        

 

Dr. Simon Marianna                                         Dr. Zentay Attila

kuratóriumi elnök                                               regionális igazgató

„Mentés a Jövőért” Alapítvány                           OMSZ Dél-alföldi Regionális MSZ

 

                    

 

 

Vissza